HIFU V BEHANDELING

HIFU V Behandeling

Een liftende huid behandeling, zonder chirurgische ingreep en zonder herstelperiode. De HIFU behandeling, ook wel de gouden standaard onder de huidlifting en rimpelvermindering behandelingen!

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. Met uiterste precisie wordt de juiste diepte, met de juiste temperatuur en de juiste hoeveelheid ultrasound afgegeven.

De ultrasound bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren en verstevigen.

Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven!

 

DE BEHANDELING

De behandeling is kan het hele jaar door uitgevoerd worden. U hoeft nergens rekening mee te houden voordat u de HIFU V behandeling ondergaat. Gedurende de behandeling voelt u warmte en tintelingen. Na de behandeling kan uw huid rood zien door de behandeling. De doorbloeding van de huid is goed gestimuleerd, waardoor uw huid weer straalt!

HET RESULTAAT VAN HIFU V Behandeling

Het resultaat uit zich na ongeveer 2 á 3 maanden. Het werkt zelfs door tot aan 6 maanden. U zult merken dat de huid op de behandelende gebieden strakker aanvoelt. De huid ziet er daardoor weer jonger en stralender uit!

 

Tags: No tags

Leave a Comment

Shopping Basket